BESPRIJEKORAN IZGLED: Kate Middleton zablistala na dodjeli nagrada, za potpun dojam izabrala skupocjeni nakit iz kraljevske kolekcije (FOTO)

U zelenoj haljini, koja nije iz njezinog ormara, već posuđena sa platforme koja se bavi iznajmljivanjem dizajnerske odjeće, Kate Middleton ostavila je sve bez riječi, a za potpun dojam tu je bila i smaragdna choker ogrlica koju je prije gotovo 30 godina nosila princeza Diana.

  • Žena

  • 03. Dec. 2022  03. Dec. 2022

  • 0

Kate Middleton u pratnji supruga, princa Williama, stigla je i na ceremoniju Earthshot Prize 2022 u Bostonu i još jednom svojim modnim odabirom ostavila sve bez riječi.

Svu odjeću, u kojoj se pojavljivala proteklih dana na mini američkoj turneji, 40-godišnja princeza od Walesa ponijela je sa sobom iz Velike Britanije. Sve osim haljine u kojoj je sinoć zablistala.

alt

Upravo tu haljinu posudila je na platformi Hurr, koja se bavi iznajmljivanjem odjeće. 

Riječ je o zelenoj haljini Solace London, model Sabina, dugih rukava, koja prati liniju tijela i ne trpi nikakve nedostatke, te se spušta na ramena, a koja se savršeno uklopila na za ovu priliku postavljenom zelenom tepihu ispred MGM Music Halla u Bostonu. Uz njih je iskombinirala zlatne, svjetlucave salonke.

Haljina Kate Middleton

Haljina Kate Middleton

Raspuštene kose u laganim valovima, imala je neprimjetan make-up, ali se zato za potpun dojam pobrinuo skupocjeni nakit iz kraljevske kolekcije. Osim naušnica, pažnju je privukla choker ogrlica izrađena od dijamanata i smaragda, koju je princeza Diana rado nosila, a koliko ju je voljela govori i da ju je jednom prilikom, davne 1985., stavila kao ukras u kosi, umjesto rajfa, navodi Tportal.hr.

Blještava ogrlica nije viđena na niti jednoj članici kraljevske porodice otkako ju je princeza Diana nosila, a riječ je o komadu nakita čija se vrijednost procjenjuje na nevjerojatnih 15 miliona dolara i koju je Diani poklonila kraljica Elizabeta II, a koja ju je pak naslijedila od bake, kraljice Mary. Zanimljivo je kako je i haljina koju je Kate Middleton ovoga puta odabrala još jedno odavanje počast pokojnoj svekrvi, budući da je u sličnom stajlingu princeza Diana bila 1993. tokom službenog posjeta Maleziji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...