OMOGUĆILE BOLJI ŽIVOT NAJUGROŽENIJIM GRUPAMA: Francuski kozmetički div izabrao žene heroje godine! (FOTO)

Dobitnicama su iz publike u Los Angelesu aplaudirale najveće zvijezde poput Helen Mirren, Felicity Huffman, Camile Cabelo, H.E.R. i brojnih drugih.

  • Žena

  • 03. Dec. 2022  03. Dec. 2022

  • 0

Imena Susie Vybiral, Mindy Atwood, Radhike Shah, Susan Burton i ostalih dobitnica L‘Orealove godišnje nagrade "Women od Worth" široj javnosti ne znače i ne govore mnogo, no upravo su te jake žene svojim djelovanjem u lokalnim zajednicama napravile razliku i omogućile bolji život najnezaštićenijim i najugroženijim grupama. 

image

Felicity Huffman i William H. Macy čestitali su Susan Burton na nagradi

Svoj rad, svoje vrijeme, znanje, kontakte i entuzijazam one su posvetile poboljšanju životnih uslova djece s posebnim potrebama, porodica na rubu egzistencije, zlostavljanih i seksualno traumatiziranih maloljetnika, te oboljele djece i drugih grupa čije su potrebe za zaštitom, terapijom i stručnom brigom iznimne, ali njima i često nedostupne, piše Gloria.hr.

image

Glumica, aktivistica i model Amelie Zilber

Zbog toga su Susie, Mindy, Radhika, Susan i druge bile glavne zvijezde gala svečanosti održane u Los Angelesu, te zaradile ovacije publike među kojima su bile najveće zvijezde Hollywooda i šoubiznisa poput Helen Mirren, Felicity Huffman, Camile Cabello, H.E.R. i brojnih drugih.

image

Model i influenserica Kara Del Toro

"Vi ste naši heroji! Vaša snaga, predanost, neustrašivost, nesebičnost i entuzijazam su naša inspiracija! Sve mi pomažemo, često i mnogo, kako same sebe uvjeravamo, ali sve to je sitnica u odnosu na to što vi pružate drugima. Zato ne oklijevajte, zovite nas kad zatrebate našu pomoć, sve mi smo tu večeras zbog vas", izjavila je Helen Mirren čestitajući dobitnicama koje su nagrađene - ovacijama.

image

Australska glumica Katherine Langford

 image

Kantautorica Gabriella Sarmiento Wilson poznatija po umjetničkom imenu H.E.R.

 image

Pjevačica Camila Cabello

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...