PROŠLE GODINE JE BIO LJUT NA SARAJEVO: Čović će u glavnom gradu BiH...

(...) upriličiti ovogodišnji Božićni prijem.

  • Mini market

  • 04. Dec. 2022  04. Dec. 2022

  • 24

Predsjednik HDZ-a i predsjedavajući Doma naroda Parlamenta BiH Dragan Čović odlučio je tradicionalni Božićni prijem održi u Sarajevu, nakon što je prošle godine upriličen u Mostaru.

“Dragan Čović ima čast i zadovoljstvo pozvati vas na tradicionalni svečani Božićni prijem koji će biti upriličen 15. decembra u zgradi Parlamentarne skupštine BiH”, navodi se u pozivnici, prenosi Klix.ba

Na prijemu se očekuju brojni gosti; političari, diplomate, vjerski lideri...

Podsjetićemo da je Čović prošle godine prijem povodom Božića organizovao u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, a prisustvovale su brojne zvanice.

Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...