NOGOMETNI SPEKTAKLI U KATARU: Utakmica istine za Hrvatsku, Brazil juriša ka finalu, jedna utakmica u odgođenom prijenosu...

Pobijediti Njemačku i Španiju na jednom šampionatu ne može svako, a baš to je za rukom pošlo Japancima, koji će drugi put u svojoj historiji igrati u osmini finala.

  • Sport

  • 05. Dec. 2022  

  • 1

Na Svjetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru danas su na rasporedu dvije utakmice osmine finala. Od 16 sati gledamo duel između viceprvaka svijeta Hrvatske i selekcije Japana, a večeras u 20 sati sastaju se Brazil i Južna Koreja. Utakmice možete pratiti u programu BHRT-a i platformama BH Telecoma.

Za one koji nisu u svojim domovima ili uz male ekrane utakmice i sve u vezi sa Svjetskim prvenstvom u Kataru moći će pratiti putem portala bhrt.ba. Bit će dostupna dva streama, BHT1 i BHT HD, kao i stream radija

Pobijediti Njemačku i Španiju na jednom šampionatu ne može svako, a baš to je za rukom pošlo Japancima, koji će drugi put u svojoj historiji igrati u osmini finala. Njihovim prvim mjestom u grupi E svakako se obradovala Hrvatska, koja je protiv Belgije pokazala da nije slučajno prije četiri godine igrala finale Mundijala.

U drugom današnjem duelu osmine finala sastaju se reprezentacije Brazila i Južne Koreje. Brazil je očekivano zauzeo prvo mjesto u grupi G, dok je Južna Koreja u raspletu grupe H iznenadila Portugal i domogla se pozicije koja im donosi dvoboj sa moćnim Brazilcima u osmini finala.

Meč Brazil - Južna Koreja možete gledati u direktnom prijenosu od 20 sati na platformama BH Telecoma, a odgođeni prijenos na BHRT-u od 20:15 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...