NAVIJAČKO LUDILO: Slavio pobjedu Hrvatske, pa bacio eksplozivnu napravu kraj auta u kojem je bilo petogodišnje dijete (FOTO)

Neodgovorna proslava nepoznatog navijača koji je odlučio pobjedu "Vatrenih" nad Japanom proslaviti bacanjem pirotehničke naprave koja je jako detonirala skupo će koštati 35-godišnjeg Zagrepčanina Ladislava Plešea.

  • Hronika

  • 06. Dec. 2022  

  • 1

Aktiviranje nepoznate naprave kraj ili ispod njegova automobila bila je toliko jaka da je aktivirala bočni i krovni zračni jastuk u njegovoj Seat Altei, a aktivacija zračnih jastuka oštetila je krov i suvozačko sjedalo automobila. Ladislav Pleše ispričao je što se to dogodilo u ponedjeljak nakon utakmice s Japanom u Prečkom.

image  

"Vozio sam ulicom Slavenskog prema jugu i kad sam bio paralelno s jednim kafićem u sklopu shopping centra, neko je iz ovećeg društva koje je bučno proslavljalo pobjedu bacio nešto što je eksplodiralo kraj ili ispod mog auta. Vozio sam petogodišnjeg sina na trening juda i on se jako prepao. Stao sam, ali nisam ulazio u kafić, već sam pozvao policiju koja je došla, ali nije mogla ustanoviti što je to bilo detonirano. Dosta jako se čulo. Rekli su mi da sam se zatekao u krivo vrijeme na krivom mjestu. Zvao sam ovlaštenog servisera i prema prvim procjenama, šteta na vozilu je oko 10.000 kuna", ispričao je Jutarnjem Ladislav Pleše.

Naveo je kako mu je neizmjerno drago što je hrvatska reprezentacija pobijedila Japan i izazvala veselje naroda u domovini. No njemu su uz radost donijeli i tugu ne samo zbog štete koju mu je prouzročila eksplozivna naprava,nego i zbog toga što mu je istraumatizirala petogodišnje dijete.

"Naravno da nema ni govora o naknadi štete, ali bar još živi nada da ćemo postati prvaci svijeta", dodaje Pleše.

O ovom događaju Jutarnji. je posalo upit i PU Zagrebačkoj. Odgovorili su da navedeni događaj imaju evidentiran kao oštećenje tuđe stvari i da se kazneni progon za navedeno kazneno djelo provodi po prijavi oštećenog, ali istu još nisu zaprimili.

 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...