JELENA ROZGA PRIZNALA DA SE NE SNALAZI U KUHINJI: "Ne znam kuhati i ne volim to"

Jelena Rozga u najnovijem je intervjuu progovorila o svojoj dnevnoj rutini te je otkrila kako se nosi s narušenim zdravstvenim stanjem.

  • Estrada

  • 08. Dec. 2022  08. Dec. 2022

  • 1

"Posljednjih mjesec dana rano se budim, što je jako netipično za mene. Odradim pripreme u Ljubljani, vratim se u stan i već oko 22 sata odem u krevet. Totalno sam promijenila bioritam. Tijelo i um odmaram u tišini. Ugasim sve i gledam u jednu točku. Isključim se u potpunosti", ispričala je za Story. "Štitnjača mi je dobro. Izdržat će sve ovo trenutno ludilo."

Priznala je i kako se ne snalazi u kuhinji.

"Ne znam kuhati, ne volim to i nikako nisam za kuhinju. Nećakinja me uvijek upozorava da budem što dalje od pećnice. No nikad nisam ništa zapalila", rekla je Rozga.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...