PROVOKACIJE U MIX ZONI: Pogledajte kako je Messi poludio nakon utakmice -„Šta gledaš, glupane…“?

Asistirao je za prvi argentinski gol, strijelac je drugog gola, a precizan je bio i s cijele tačke u raspucavanju.

  • Sport

  • 10. Dec. 2022  

  • 1

Nogometna reprezentacija Hrvatska će u polufinalu Svjetskog prvenstva igrati protiv Argentine, koja je boljim izvođenjem jedanaesterca izbacila Nizozemsku. Hrvatska i Argentina za finale igraju u utorak od 20 sati. Bila je ovo dramatična utakmica u kojoj se Nizozemska vratila nakon zaostatka od 2:0, ali nije uspjela izvesti preokret.

Glavni sudija Antonio Mateu Lahoz je podijelio čak 14 žutih kartona, što je rekord Svjetskih prvenstava. Lionel Messi je briljirao. Asistirao je za prvi argentinski gol, strijelac je drugog gola, a precizan je bio i s cijele tačke u raspucavanju.

Nakon utakmice, Messi je bio nervozan. Dok je davao intervju, vikao je :"Šta gledaš? Šta hoćeš? Miči se tamo, glupane." Argentinski novinar ga je zamolio da se smiri, a situacija nije dalje eskalirala. Zasad nije poznato na koga je PSG-ov napadač bio ljut.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...