UHVAĆEN U STRASNOM ZAGRLJAJU S DRUGOM: Slavna glumica i muzičar razvode se nakon 20 godina braka, procurile vruće fotografije...

Ova 50-godišnja glumica i 44-godišnji muzičar imaju dvoje djece u dobi od 14 i 11 godina, a posljednjih godina borave u Australiji i Sjedinjenim Državama.

  • Show

  • 11. Dec. 2022  

  • 0

Toni Collette i Dave Galafassi objavil su da se razvode se nakon 20 godina braka nakon što je on snimljen kako ljubi drugu.

Australska glumica Toni Collette obznanila je na društvenim mrežama kako se razilazi od svog supruga muzičara Davea Galafassija.

Odluku je objavila nakon što je on uhvaćen kako se ljubi s mlađom djevojkom na plaži u Sydneyu, a fotografije možete pogledati OVDJE.  

Daily Mail Australia kontaktirao je menadžer glumice Collette oko fotografija istog dana poslijepodne, a nekoliko sati kasnije ona je objavila da se rastaju, javljaju iz te medijske kuće. Rastavu su svijetu objavili u zajedničkoj objavi, na Instagram profilu koji je nedavno reaktiviran.

"Sa zahvalnošću i milošću objavljujemo da se rastajemo. Zajedno smo donijeli ovu odluku i rastajemo se puni poštovanja i brige jedno za drugo. Naša djeca su nam najvažnija i dalje ćemo nastaviti napredovati kao porodica, iako u drugačijem obliku. Zahvalni smo na prostoru i ljubavi koju nam dajete dok se razvijamo i mirno prolazimo kroz ovu tranziciju. Veliko hvala", napisali su u opisu.

Ova 50-godišnja glumica i 44-godišnji muzičar imaju dvoje djece u dobi od 14 i 11 godina, a posljednjih godina borave u Australiji i Sjedinjenim Državama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...