KO JE VEĆI MUSLIMAN: Društene mreže gore nakon okršaja Bakira Izetbegovića i Nermina Nikšića…

Ne stišavaju se reakcije na optužbe lidera SDA Bakira Izetbegovića.

  • Vijesti

  • 12. Dec. 2022  

  • 8

Nakon izjave lidera SDA Bakira Izetbegovića u kojoj je rekao kako su se predstavnici Osmorke, muslimani, odazvali sastanku u Dodikovoj alkoholnoj destileriji, redaju se reakcije na društvenim mrežama.

-Stjecište je najeminentnijih naučnika i istraživača, gdje se okupljaju najveće patriote BiH…

Fotografija nastala ispred naučno-istraživačkog centra "Motel Barka" Istočno Sarajevo, koji samo slučajno nosi ime motel- restoran! Stjecište je najeminentnijih naučnika i istraživača, gdje se okupljaju najveće patriote BiH, nije u entitetu RS, nema alkohola i zanijetiti se može, stoji sarkastično u jednom komentaru na društvenim mrežama.

Podsjetimo, na izjavu Bakira Izetbegovića u kojoj je rekao kako su se predstavnici Osmorke, muslimani, odazvali sastanku u Dodikovoj alkoholnoj destileriji, redaju se reakcije iz SDP-a na društvenim mrežama.

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić kaže da mu je žao što su povrijedili vjerska osjećanja lidera SDA te poručio da ga neće podsjećati da su se i njih dvojica sastajali u restoranima.

Kaže da Izetbegovića možda boli to što je Dragan Čović izignorisao njegov poziv na burek, a odazvao se na njihov i došao u Konjic.

SDP-ovi federalni parlamentraci Aner Žuljević i Damir Mašić na društvenim mrežama obratili su se lideru SDA podsjećajući ga na to da je i on u mostarskoj vinariji potpisao, kako Mašić navodi, ponižavajući mehanizam koordinacije kojim je ulogu kantona i entiteta izjednačio s državom. 

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...