STANIVUKOVIĆ NA DODIKOVOJ TELEVIZIJI OTKRIO PLAN ZA PREUZIMANJE STRANKE: „Mogao bih voditi PDP, a što se tiče Jelene Trivić, ona je…“

"Ako uzmete sve izborne prevare, pikanterije, moguće ili nemoguće, onda pričate o tome da je to istorijski rezultat", kazao je on.

  • Vijesti

  • 15. Dec. 2022  

  • 1

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković potvrdio je u emisiji ATV-a da ima plan da se kandiduje za predsjednika PDP-a. Stanivuković je govoreći o ambicijama da preuzme PDP poručio da ne bježi odgovornosti i da ne krije plan da se kandiduje za poziciju predsjednika PDP-a.

"Moja odgovornost na rezultate koje imam u Banjaluci je da idem na tako nešto. Ne krijem svoj plan da se kandidujem za takvu poziciju unutar PDP-a kada se stvore uslovi kroz unutarstranačke izbore. Ne bježim od odgovornosti, ako ostvarujem dobre rezultate tražim i veću odgovornost za veće rezultate", rekao je Stanivuković.

Na pitanje da li bi mogao voditi PDP Stanivuković poručuje:

"Vrlo je izvjesno i realno, ali politika me je naučila da ništa ne kažem dok se to ne desi. Svaki put kad pomislite da će biti, to ne bude".

Iako ga doskorašnji saborac u stranci Jelena Trivić optužuje da je radio protiv nje za izbore i da PDP može da bira između nje i njega, on ističe da su u dobrim odnosima.

"Što se mene tiče u dobrim smo odnosima. Moje najveće moguće poštovanje. Trudim se da imamo kontakt i trudim se da na organima stranke razgovaramo. Sada će doći sjednice predsjedništva, trudiću se da razgovaramo, ako mene pitate, moja vrata su otvorena", rekao je Stanivuković.

On navodi da o njemu i Trivićki treba da raspravljaju organi stranke.

"Mi smo radili ozbiljno. Jelena je imala najzavidniji rezultat u pozitivnom smislu. Ako uzmete sve izborne prevare, pikanterije, moguće ili nemoguće, onda pričate o tome da je to istorijski rezultat. U PDP-u u Banjaluci smo uspjeli uraditi ono što niko nije. Jelena je imala 55.000 glasova podrške", rekao je Stanivuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...