BRILJANTNA PARTIJA DŽANANA MUSE: Najefikasniji igrač u kraljevskom klubu, Real poražen od Žalgirisa (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida upisali su četvrti Euroligaški poraz ove sezone. Kraljevski tim je poražen od Žalgirisa rezultatom 81:72.

  • Sport

  • 15. Dec. 2022  15. Dec. 2022

  • 0

Imali smo priliku gledati dosta uzbudljiv meč, prepun preokreta, ali je na kraju Žalgiris uspio prelomiti na svoju stranu i upisati veliku pobjedu.

Litvansku ekipu do pobjede vodio je Evans sa 20 koševa, Ulanovas je dodao 19, dok je Cavanaugh sa nekoliko bitnih poena zaustavio se na 15.

U redovima Kraljevskog tima najefikasniji je bh. reprezentativac Džanan Musa koji je za 30 minuta provedenih na terenu ubacio 22 koša, a tome je dodao i 4 skoka i dvije asistencije. Mario Hezonja je dodao 17, dok se Tavares zaustavio na 8 koševa.

Kraljevi su nakon ovog poraza treći na tabeli Eurolige sa omjerom 9:4, dok je Žalgiris 11. sa omjerom 6:7.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...