"OTIŠAO JEDAN OD NAJVEĆIH SPORTSKIH STRUČNJAKA": Cvijanović uputila telegram saučešća porodici Siniše Mihajlovića

Porodici Mihajlović i Fudbalskom savezu Srbije upućujem izraze najdubljeg saučešća", navodi se u telegramu.

  • Vijesti

  • 16. Dec. 2022  16. Dec. 2022

  • 1

Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, povodom smrti Siniše Mihajlovića, uputila je telegram saučešća njegovoj porodici i Fudbalskom savezu Srbije, saopšteno je iz Predsjedništva BIH.

"Sa iskrenim žaljenjem primila sam vijest o smrti Siniše Mihajlovića proslavljenog srpskog fudbalera, trenera i selektora. Otišao je jedan od najvećih sportskih stručnjaka, koji je svojom bogatom karijerom ostavio dubok trag u historiji srpskog i italijanskog fudbala. Porodici Mihajlović i Fudbalskom savezu Srbije upućujem izraze najdubljeg saučešća", navodi se u telegramu predsjedavajuće Predsjedništva BiH Željke Cvijanović.

Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je danas nakon teške bolesti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...