PREDSJEDNICA EVROPSKOG POKRETA SRBA SA KOSOVA RADA TRAJKOVIĆ: "Prijetnje stižu i mojoj djeci, puna odgovornost za bezbjednost moje porodice je na Aleksandru Vučiću"

"Još jedno obavještenje za javnost: od jučer prijetnje stižu ne samo meni već i mojoj djeci", napisala je Trajković.

  • Regija

  • 16. Dec. 2022  16. Dec. 2022

  • 2

Predsjednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije Rada Trajković navela je danas da prijetnje ne stižu samo njoj, već i njenoj djeci.

"Još jedno obavještenje za javnost: od jučer prijetnje stižu ne samo meni već i mojoj djeci", napisala je Trajković na svom Twitter profilu, prenosi  Nova.rs.

"Lokacija onih koje šalju prijetnje je identifikovana. Neka ovdje bude zapisano: puna odgovornost za bezbjednost moje porodice i mene je na Aleksandru Vučiću", dodala je još Trajković.

Inače, Rada Trajković već izvjesno vrijeme izložena je prijetnjama, a one su posebno pojačane nakon što je pristala da bude savjetnicima Nenada Rašića, novog ministra u Vladi Kosova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...