VOJIN MIJATOVIĆ NAJAVIO RAZGOVORE S EDINOM RAMIĆEM I BAKIROM IZETBEGOVIĆEM: "Lažne patriote nemojte da vas zavara moja šutnja"

Mijatović je kazao kako će se vlast na svim nivoima formirati u sedmicama ispred nas i da je jasno ko će biti većina na nivou države i oba entiteta.

  • Mini market

  • 17. Dec. 2022  17. Dec. 2022

  • 9

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović oglasio se društvenim mrežama i kazao kako su histerija i napadi na njega proizvod gubitka vlasti i ništa drugo i dodao kako mnogi strahuju od procesuiranja i istine.

Mijatović je kazao kako će se vlast na svim nivoima formirati u sedmicama ispred nas i da je jasno ko će biti većina na nivou države i oba entiteta.

"Pokreta za državu naravno opstaje i ide dalje, razgovarat ćemo i sa SDA da li ostaju ili ne, ali ćemo razgovarati sa Edinom Ramićem i Bakirom Izetbegovićem ljudima koji su sa nama kreirali Pokret i koji su pokazali političku zrelost za ovakav projekat. Sa raznim Adilima, Ramizima i sličnima koji žive u Tuzli i Sarajevu, a glume zaštitnike povratnika u Republici Srpskoj nema razgovora njima ide revizija decenijskog (ne) rada i budžetske potrošnje i naravno u javnost sve" poručio je Mijatović u objavi.

Dodao je kako će sporazum Pokreta za državu biti implementiran na jednak način na sve stranke koje su dale doprinosa. Kazao je i kako će se razgovarati i sa ljudima iz NiP-a da se pridruže pokretu, jer kako on kaže u kampanji nisu radili protiv pokreta.

"Vidim cvile 'patriote' kako je moj drug Saša Grbić bio pripadnik VRS, ne znam šta vam nije jasno, puno ljudi u SDP BiH su bili pripadnici VRS, ARBiH i HVO, ne znam gdje zapeo vaš mozak 2022. godina je 'patriote'. Ali naravno ne smeta vama to, vama smeta što ste izgubili službena auta, reprezentacije i budžetski novac, pa ste naprasno postali 'patriote'. Vrlo brzo objavljujemo spisak vaše uže i šire porodice i gdje ste ih sve zaposlili na budžetu da vide građani koliko koštate u totalu ovu državu", kazao je Mijatović.

Na kraju je još dodao kako je veći "patriota" od mnogih koji se busaju u prsa i dodao kako nema nikakve izdaje interesa BiH, te da se samo radi o osmišljenoj histeriji onih koji odlaze u opoziciju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...