VELIKA BORBA ZA TREĆE MJESTO: Hrvatska povela iz sjajne akcije, ekspresan odgovor Maroka

Marokanci se nisu predavali i odgovorili su dvije minute kasnije. Dari je iskoristio smušenost odbrane Hrvatske i pogodio za 1:1 i njihovo veliko slavlje.

  • Sport

  • 17. Dec. 2022  

  • 0

Fudbalska reprezentacija Hrvatske povela je protiv Maroka u 7. minuti meča za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali su Marokanci već u narednom napadu izjednačili.

Vatreni su izveli sjajnu akciju i zasluženo matirali rivala.

Majer je izveo slobodnjak, Perišić povratnom loptom proigrao Gvardiola, koji je udarcem glavom sa 11 metara matirao Bona.

No, Marokanci se nisu predavali i odgovorili su dvije minute kasnije. Dari je iskoristio smušenost odbrane Hrvatske i pogodio za 1:1 i veliko slavlje Marokanaca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...