"DAJTE DA TO JEDNOM ZAVRŠIMO": Radovan Višković demantovao da posjeduje imovinu na Jahorini

Višković je pozvao sve istražne organe RS i Bosne i Hercegovine da provjere navode kao i da istraže sve navode Nebojše Vukanovića, poslanika u NSRS o navedenoj imovini.

  • Politika

  • 21. Dec. 2022  

  • 0

Na današnjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske bilo je i govora o imovini na Jahorini koju navodno posjeduje premijer RS Radovan Višković.

Višković je pozvao sve istražne organe RS i Bosne i Hercegovine da provjere navode kao i da istraže sve navode Nebojše Vukanovića, poslanika u NSRS o navedenoj imovini.

“Ovo je gnusna laž o meni i mojoj porodici, ovo nije tačno, ovo nema veze sa životom. Nikakvu imovinu od jednog kvadrata, vikendicu nemam na Jahorini. Insistiram, gospodine Vukanoviću, podnesite prijavu, dajte da to jednom završimo. Ja sam spreman da budem obješen u centru Banjaluke ako je tačno što ti i ta tvoja grupa pričate. Čujem svaki dan da imam hotele, apartmane, ne znam šta više ne. Dajte odvedite i mene jednom za rukicu da vidim gdje je to moje, pa da naredni vikend odem”, poručio je Višković.

Vukanović je također pomenuo da je sporna i navodna imovina prepisana na prvog premijerovog komšiju iz Milića, a da je posao išao preko firme Laking.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...