IGOR CRNADAK POSTAVLJA LOGIČNO PITANJE: "Neko ne može biti ministar zbog krivičnog djela u saobraćaju, a lider SP može iako je krao"

Crnadak tvrdi da je slučaj ministra porodice, omladine i sporta još jedna lažna predstava SNSD, a jedino što bi moglo pokazati njihovu iskrenost jeste da SP ne bude dio Vlade.

  • Politika

  • 23. Dec. 2022  

  • 1

- Tačno je da je Socijalistička partija napravila faul jer je sakrila sve informacije u vezi sa novoizabranim ministrom porodice, omladine i sporta, ali danas čujemo da je i SNSD ovakvu vrstu informacija sakrio od javnosti, o jednom njihovom ministru.

Međutim, katastrofalna je poruka da neko ne može biti ministar u Vladi ako je napravio krivično djelo vozeći automobil, a neko drugi može biti ministar ako je krao od tadašnjeg „Telekoma“ i za to pravosnažno presuđen, što je slučaj sa predsjednikom Socijalističke partije (Petrom Đokićem, prim. aut.), rekao je šef Kluba poslanika PDP Igor Crnadak.

Crnadak tvrdi da je slučaj ministra porodice, omladine i sporta još jedna lažna predstava SNSD, a jedino što bi moglo pokazati njihovu iskrenost jeste da SP ne bude dio Vlade.

Govoreći o današnjoj sjednici Kolegijuma Narodne skupštine Republike Srpske, rekao je da nema potrebe da Vlada gomila zakone, ostavljajući poslanicima samo tri dana za analizu i pripremu.

 Takođe, ni na ovoj sjednici Kolegijuma, iako je predstavnik Vlade bio prisutan, nije bilo objašnjenja zašto toliko kasne sa zakonima o formiranju Vojske, Uprave za indirektno oporezivanje, Visokog sudskog i tužilačkog savjeta Republike Srpske, što je obaveza još od 10. decembra prošle godine, a imali su vremena da pripreme 27 drugih zakona – naveo je Crnadak, ističući da je takav ignorantski odnos nedopustiv i da će PDP insistirati da Vlada ispuni obaveze koje proističu iz zaključaka NSRS.

Crnadak je pozvao Vladu Republike Srpske i druge relevantne institucije da narodu u Republici Srpskoj na normalan način objasne kako će se obračunavati cijena električne energije u novoj godini.

– Opet nas blamiraju i u regionu, gdje se prenosi ona smiješna izjava prvog čovjeka Regulatorne agencije za energetiku i ništa ne znači neka objava predsjednika SNSD po tom pitanju. Bitno je da ljudi barem dobiju tačnu i preciznu informaciju, jednostavno objašnjenu, kako će im se obračunavati struja u novoj godini – rekao je Crnadak, saopšteno je iz PDP.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...