VUKANOVIĆ NAJAVLJUJE NOVU DRAMU: "Dva ministra su pala, treći Viškovićev ministar visi u vazduhu..."

"Naprasno je promijenio vjeroispovijest i preko noći postao Hrvat, a ne zna se da li se pokatoličio ili je postao prvi pravoslavni Hrvat koji slavi Lučindan", tvrdi Vukanović.

  • Mini market

  • 24. Dec. 2022  

  • 0

Da je nova-stara Vlada Republike Srpske izgubila ugled i legitimitet a suštinski nije ni počela da radi, pored dva smijenjena ministra prvog dana mandata potvrđuju i ministri koji su prodali vjeru za večeru i funkciju, tvrdi zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović, te dodaje kako je sve do nazad nekoliko dana, ili najviše nekoliko mjeseci, novoimanovi ministar Bojan Vipotnik, rođeni Banjalučanin, bio je Srbin pravoslavac koji je slavio Svetog Luku, a onda je naprasno preko noći promijenio naciju i postao Hrvat kako bi ga imenovali za ministra!?

alt

Vipotnik je kadar Ujedinjene Srpske Nenada Stevandića, donedavno je bio šef Kabineta ministarke prosvete i kulture Natalije Trivić, i redovno je, svake godine tokom rada u Vladi Republike Srpske, Rješenjem ministarke dobijao je dva slobodna dana za vjerski praznik Svetog Luku, 31.10. i 1.11.

alt

Naprasno je promijenio vjeroispovijest i preko noći postao Hrvat, a ne zna se da li se pokatoličio ili je postao prvi pravoslavni Hrvat koji slavi Lučindan, tvrdi Vukanović.

-Ministar Vitopek nije jedini koji se lažno predstavlja, a još veći je problem njegova biografija, koja je duplo golo, te diploma privatnog fakulteta, koja pokazuje da je Vlada skup neznalica, poslušnika i mediokriteta, širokobrijeških đaka, prekaljenih korumpiranih političara i neznalica kojima je odanost i poslušnost Vođi i predsjedniku svoje partije jedina referenca za visoku i važnu funkciju.

alt

Dva su pala, treći ministar kao go visi u vazduhu, a ostaje da se vidi ko će sljedeći biti žrtvovan kako bi Lažni Vođa i Uzurpator pokazao lažnu snagu i disciplinu, a u stvarnosti je najodgovorniji za poplavu šljama koja je na krilima njegove anarhije i korupcije došla na ključna mjesta, potisnula fin, pošten i čestit svjet, te napravila haos u kome živimo i iz koga bježe svi koji ne mogu da podnesu anarhiju i negativnu selekciju, zaključio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...