"SAOSJEĆAJUĆI JEDNI S DRUGIMA, BUDIMO OSLONAC DANAS, ALI I SVAKI DRUGI DAN": Željko Komšić uputio čestitku monsinjoru Tomi Vukšiću i svim katolicima

"Provedimo naredne dane u dobrom zdravlju, okruženi svojim najmilijim, dijeleći radost sa našim prijateljima i komšijama", rekao je Komšić.

  • Vijesti

  • 24. Dec. 2022  24. Dec. 2022

  • 0

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je čestitku monsinjoru Tomi Vukšiću, nadbiskupu metropolitu vrhbosanskom, te svim katolicima u BiH i dijaspori, povodom Božića.

"Vaša preuzvišenosti, Vama i svim katolicima u Bosni i Hercegovini i dijaspori želim blagoslovljen i sretan Božić. Provedimo naredne dane u dobrom zdravlju, okruženi svojim najmilijim, dijeleći radost sa našim prijateljima i komšijama. Saosjećajući jedni s drugima, budimo oslonac danas, ali i svaki drugi dan, onima kojima je pomoć uskraćena i neophodna. Želim svima da Badnji dan provedete u miru i blagostanju, dočekujući veliki blagdan Božić", navodi se u Komšićevoj čestitki.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...