BOŽIĆNA PORUKA DRAGANA ČOVIĆA: "Ovo vrijeme novog Božića je dodatna vrijednost za sve nas u našoj domovini Bosni i Hercegovini" (VIDEO)

Ovo vrijeme novog Božića je dodatna vrijednost za sve nas u našoj domovini Bosni i Hercegovini. Okuplja nas u toplini doma, mira i neraskidivog zajedništva.

  • Vijesti

  • 24. Dec. 2022  24. Dec. 2022

  • 0

Predsjednik HDZ-a Bosne i Hercegovine Dragan Čović čestitao je svim katolicima u Bosni i Hercegovini Božić, navodi se na zvaničnoj stranici HDZ-a BiH.

Božićnu poruku Dragana Čovića prenosimo u cijelosti:

Drage Hrvatice i Hrvati,

Dragi žitelji naše domovine Bosne i Hercegovine,

Dragi prijatelji,

Obraćam vam se u ovome blagdanskom razdoblju kada nas Isus Krist podučava da svako ljudsko biće ima beskonačnu vrijednost jer svi smo jednaki u njegovim očima i svi smo djeca Njegova.

Ovo vrijeme novog Božića je dodatna vrijednost za sve nas u našoj domovini Bosni i Hercegovini. Okuplja nas u toplini doma, mira i neraskidivog zajedništva.

Usmjerava nas prema dobrome i iziskuje od nas da s pažnjom pogledamo u srce drugoga- pokažemo suosjećanje, razumijevanje i nadu.

Iskoristimo svi ovo blagdansko ozračje za mjerljive korake prema zajedničkom suživotu ispunjenom razumijevanju i uvažavanjem u zahtjevnom procesu našeg integriranja u najviše civilizacijske dosege današnjice.

Neka nas sve blagoslovi dragi Bog, uz želju da svjetlost nade, mira, radosti i ljubavi bude naš svakodnevni i zajednički putokaz.

Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo!

Sretna i uspješna Nova 2023. godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...