BISKUP PALIĆ PREDVODIO MISU POLNOĆKU U MOSTARU: "Božić otklanja tamu ratova poput onoga u Ukrajini i daje novu perspektivu življenja...."

Mise polnoćke služene su i drugim crkvama u Mostaru, među kojima je i crkva Petra i Pavla u kojoj pastoriziraju hercegovački franjevci.

  • Društvo

  • 25. Dec. 2022  

  • 1

Misu polnoćku u mostarskoj katedrali predvodio je biskup mostarsko-duvanjski Petar Palić i u propovijedi rekao kako Božić otklanja tamu ratova poput onoga u Ukrajini i daje novu perspektivu življenja.

Živimo u svijetu duboke tame, upozorio je u prvostolnici Marije Majke Crkve biskup Palić dodajući kako je jedino mali Božić može promijeniti. Upozorio je kako se širom svijeta događaju ratovi navodeći kako je jedan od njih i onaj u Ukrajini.

-Ne znamo što nam je činiti. Očajnički želimo čuti dobre vijesti, istaknuo je mostarsko-duvanjski biskup dodajući kako su nasuprot tome božićne 'jaslice tame ispunjene svjetlom života'.

Dijete u jaslama je znak nama da Bogu ništa nije nemoguće. Od božićnih jaslica nitko nije otišao razočaran. Kristove jaslice nikada ne razočaraju, istaknuo je.

Mise polnoćke služene su i drugim crkvama u Mostaru, među kojima je i crkva Petra i Pavla u kojoj pastoriziraju hercegovački franjevci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...