PETEV JE BIVŠI: Nogometni savez BiH smjenjuje selektora Zmajeva, poznat i njegov nasljednik...

To znači da će Zmajevi u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje počinju u martu krenuti s novim selektorom koji će biti naknadno izabran.

  • Sport

  • 25. Dec. 2022  

  • 0

Kko se saznaje iz izvora bliskih N/FSBiH, bugarski stručnjak Ivaylo Petev više neće voditi reprezentaciju Bosne i Hercegovine, te će Zmajevi u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje se 2024. godine igra u Njemačkoj krenuti s novim selektorom.

Prethodne i ove godine selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine bio je Ivaylo Petev, a utakmica protiv Rumunije u Bukureštu (4:1) bila mu je posljednja na kojoj je vodio Zmajeve.

Iz izvora bliskih N/FSBiH saznajemo kako Bugarinu neće biti ponuđen novi ugovor na sjednici Izvršnog odbora koja je zakazana za 29. decembar.

To znači da će Zmajevi u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje počinju u martu krenuti s novim selektorom koji će biti naknadno izabran.

Kako Ljudski.ba saznaje od izvora iz Nogometnog saveza BiH najozbiljniji kandidati za klupu Zmajeva su bivši selektori Faruk Hadžibegić i Mehmed Baždarević.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...