JELENA TRIVIĆ STALA UZ VUKANOVIĆA: "Ako me je neko izdao ili prodao to će se morati vidjeti..."

Simpatizeri Liste za pravdu i red predvođeni Nebojšom Vukanovićem sinoć su imali druženje sa Banjalučanima.

  • Mini market

  • 26. Dec. 2022  

  • 3

Nakon raskola u PDP-u i sukoba sa gradonačelnikom Banje Luke Draškom Stanivukovićem, članica PDP-a Jelena Trivić pojavila se na Vukanovićevom skupu.

"Gostovala sam na druženju sa simpatizerima Liste za pravdu i orden Nebojše Vukanovića u Banjaluci. Hvala im na pozivu i podršci koja se večeras osjetila, a ja ću se uvijek rado odazvati iskrenim borcima za promjene i borbu protiv režima", poručila je Jelena Trivić na Facebooku.

Nakon njene objave oglasio se i zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović poručivši kako je Trivić obraćajući se prisutnima, najavila da ne odustaje od iskrene borbe protiv režima.

"Morate da znate da postoje neki viši dogovori, koji su se desili između režima i dijela međunarodne zajednice koja je njemu zažmirila na toj krađi i tu realno nismo mogli ništa ako je on njima trebao, a trebao je. Vidjećemo za šta im je trebao. Sigurno nije ništa dobro za srpski narod".

Može biti slika sljedećeg: 7 ljudi, ljudi stoje i u zatvorenom

Kazala je da nastavlja borbu istjerivanja pravde, jer nije, kako je kazala, samo ona pokradena nego narod.

Potvrdila je da je bilo potresa u opoziciji, ali o tome nije htjela da govori.

"Ako me je neko izdao ili prodao to će se morati vidjeti, pokazaće se... Ti tragovi će se pokazati i znaće se ko je vjera a ko nevjera", kazala je Jelena Trivić.

Ona je poručila da ostaje i dalje u igri i da nastavlja iskrenu borbu protiv režima.

"Tu sam, nastavljamo dalje u kojoj formi će to biti vidjećete u mjesecima koji slijede", poručila je Jelena Trivić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...