ŠOKANTNO PRIZNANJE MILANA DUNOVIĆA: „Demokratska fronta i ja smo se odužili SDP-u…“

"To je sve bilo rađeno zbog građana” kazao je Dunović.

  • Mini market

  • 28. Dec. 2022  28. Dec. 2022

  • 1

Milanom Dunović, aktuelni potpredsjednik Federacije BiH, gostovao je u programu TVSA.

Milanom Dunović.Demokratska fronta ima jednog delegata u Domu naroda ispred Bošnjačkog reda, stranke Osmorke imale su određene komenatre na tu temu. s time u vezi, počela su određena dešavanja 2014. godine i danas, 2022. godine, Dunović to komentariše kao nepotrebno.

“Poprilično su čudne te izjave. Na neki način mogu reći da sam se ja odužio SDP-u i da se Demokratska fronta odužila. Moja vrata, prilikom apelacija, bila su svima otvorena. Ne želim spominjati imena ali bila su otvorena i delegatima iz SDP-a. To je sve bilo rađeno zbog građana” kazao je Dunović.

Video pogledajte u nastavku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...