JEZIVA PORUKA NA JEDNOM OD ULAZA U SARAJEVSKE ZGRADE: "Vještica posipa vodu, zovite policiju"

Naime, u poruci se upozoravaju stanari na gataru koja posipa vrata lifta i stubište vodom od osmog sprata, pa do prizemlja.

  • Društvo

  • 31. Dec. 2022  

  • 2

Da su ulazi u sarajevske zgrade uvijek mjesto dobrih i zanimljivih poruka, primjer je i ovog puta.

Naime, na Facebook stranici "Čudne slike Sarajeva" osvanula je, kako jedni kažu jeziva, a drugi dobronamjerna poruka iz jedne od sarajevskih zgrada.

Naime, u poruci se upozoravaju stanari na gataru koja posipa vrata lifta i stubište vodom od osmog sprata, pa do prizemlja.

"To radi oko 12 sati da je niko ne vidi. To je vještica i nalazi se na šestom spratu. Mora se prijaviti u policiji da ne bi ko poludio od njene gatke", piše u poruci.

alt

Komentari građana su različiti, počevši od onih kojima je ovako nešto zanimljivo, do onih koji ipak pozivaju na oprez.

"Ovo nije smiješno, a ako je istina. Dobro upozorenje". "Za ovog sto je pisao već je kasno" – samo su neki od komentara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...