NA POMOLU JE SPEKTAKULARAN TRANSFER: Real Madrid za 140 miliona eura dovodi zamjenu za Luku Modrića,

To bi bio najveći transfer u povijesti Reala, rekord drži Eden Hazad koji je plaćen 115 miliona eura.

  • Sport

  • 02. Jan. 2023  

  • 0

Nakon što se posljednjih dana puno pisalo o interesu Reala za Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund, danas su stvari postale puno jasnije. Španjolski As objavio je tekst u kojem je detaljno objasnio situaciju oko Bellinghama te dodao kako će Real učiniti sve da ga dovede kao zamjenu za Luku Modrića.

Kako piše As, Real steže obruč oko Borussije i sve je jasnije da će na ljeto Bellingham preseliti u Madrid. Čelnici njemačkog kluba dogovorili su sastanak s 19-godišnjim veznjakom i njegovim ocem Markom 6. januara. Na njemu će Bellingham izraziti želju da na ljeto napusti klub, a predstavnici Borussije pokušati postići dogovor oko cijene za koju će ga pustiti.

Već sada je jasno da će Borussia zaraditi ogroman novac jer je Bellinghama 2020. dovela iz Birminghama za 25 miliona eura, a dosad se pričalo o odšteti od 100 ili 115 miliona eura. Ipak, As piše da bi ta brojka trebala biti još veća, navodno će Borussia od Reala tražiti čak 140 miliona eura. To bi bio najveći transfer u povijesti Reala, rekord drži Eden Hazad koji je plaćen 115 miliona eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...