LIJEP GEST SARAJEVSKOG UGOSTITELJA: Sejo Brajlović želi platiti gume koje su izbušene Beograđanima u Sarajevu

U centru Sarajeva sinoć se dogodio neprijatan incident. U ulici Tabašnica, koja se nalazi nedaleko od mosta Festina Lente na dva vozila srbijanskih registarskih oznaka izbušene su gume.

  • Društvo

  • 02. Jan. 2023  02. Jan. 2023

  • 2

Povodom ovog nemilog događaja na Facebook profilu se oglasio poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović.

Kako je napisao, osobama koje su došle da ostave novac u našem gradu želi platiti kompletnu uslugu mijenjanja guma i balansiranja.

Na taj način se želi odužiti za mnogobrojne goste koji su bili kod njih u restoranu koji su im dali povjerenje, a broje se na hiljade u zadnjih mjesec dana.

"Sarajlije su inače uvijek bili domaćini koji su poštovali turiste i koji su uvijek dobrodošli u naš grad. “Ovi” koji su ovo uradili, neka im ide na čast! Zamolili bi oštećene osobe da nam se jave direktno u restoran i da ponesu sa sobom dokaz izvještaja o šteti i da odu iz našeg grada sa lijepim sjećanjima za novogodišnje praznike", poručio je Brajlović.

Radi ovakvih pojedinaca koji nam "uništavaju" dobrosusjedske odnose, osobama koje su došle da ostave novac u našem...

Objavljuje Restoran BrajlovicPonedjeljak, 2. siječnja 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...