DRAGAN BURSAĆ, BEZ DLAKE NA JEZIKU: „J**o majku šta meni treba sve ovo…“

No, što bi rekao drug Nikolaidis, ima nešto duboko ljudski u tome da vodiš unaprijed izgubljene bitke, poručio je Bursać

  • Društvo

  • 03. Jan. 2023  

  • 3

Banjalučki novinar i kolumnista Dragan Bursać oglasio se serijom objava na Twitteru.

-Je*o majku šta meni treba sve ovo? Da me prozivaju SDA botom, dok se svi ostali prave budale, aplaudiraju Osmorki, čekaju NGO grantove i pričaju kako je divno i krasno sa ”novim Čovićem i Dodikom“, a “borci protiv korupcije“ raspoređuju fotelje i svima nam kreće nabolje.

Pa se onda smješkaju i kažu mi, a šta je SDA radila? Pa ja ko budala pokazujem 600 svojih kritičkih tekstova o je*enoj SDA na vlasti, a oni se opet smješkaju i kažu, drugo je to! No, što bi rekao drug Nikolaidis, ima nešto duboko ljudski u tome da vodiš unaprijed izgubljene bitke, poručio je Bursać te dodao:

-Nepopularno mišljenje: Dodik i Čović pokušavaju rasturiti BiH. Kako smo do ovog došli, je*o nas patak glupi, zaključio je Bursać.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...