OGLASILI SE IZ NAŠE STRANKE O BUŠENJU GUMA NA VOZILIMA SA SRBIJANSKIM TABLICAMA: "Ko ne želi dobro gostima Sarajeva, ne želi dobro ni Sarajevu"

Povodom vandaliziranja vozila sa srbijanskim tablicama na ulicama Sarajeva, oglasio se Nihad Uk, zastupnik Naše stranke u Skupštini Kantona Sarajevo.

  • Mini market

  • 04. Jan. 2023  04. Jan. 2023

  • 2

"Naša stranka najoštrije osuđuje svaki vandalski čin. U posljednjim takvim činovima vidimo bacanje ljage na Sarajevo kojim se želi urušiti njegov ugled kao jednog od najgostoljubivijih gradova.

Građanke i građani Sarajeva su zgroženi ovim nedjelima, a pojedini su već pritekli u pomoć državljanima Srbije čiji su se automobili našli na meti vandala. Sarajlije i Sarajke ne daju svoj ugled dobrih domaćina.

Svi oni koji ne žele dobro gostima Sarajeva, ne žele dobro ni Sarajevu. Pozivamo policiju da što prije istraži slučaj i adekvatno sankcioniše počinitelje, a građanke i građane Sarajeva da nastave biti solidarni", kazao je Uk.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...