UDAR NOSTALGIJE: TikTok je poludio za retro aplikacijom koja iPhone pretvara u iPod

Aplikacije poput XYZ dokazuju da korisnici Appleovih proizvoda i danas čeznu za dobrim starim danima mp3 playera.

  • HiTec

  • 04. Jan. 2023  04. Jan. 2023

  • 0

Dugo prije nego što su nam se telefoni pretvorili u uređaje za reprodukciju glazbe, svi smo znali šta je iPod. Appleov ikonički uređaj je nedavno privukao pažnju gadgetoljubaca na TikToku.

Riječ je o aplikaciji Retro Pod pomoću koje svako na svom telefonu bar na virtualan može imati uređaj sa sučeljem iz nekih starijih vremena.

Viralna aplikacija korisniku pruža prikaz sličan iPodu Classic, što znači da povlači sve albume iz Apple Musica i dozvoljava skrolanje kotačem na donjem dijelu uređaja.

Loše vijesti? Aplikacija ne haje za Spotify, što znači da je samo možete koristiti ako koristite Apple Music. Ako imate Spotify, uvijek možete posjetiti internetsku verziju sučelja na iPod.js.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...