KRALJICA CRVENOG TEPIHA: Cate Blanchett sve je zadivila odabirom modne kombinacije na filmskom festivalu u Palm Springsu (FOTO)

Slavna oskarovka i kraljica crvenog tepiha, Cate Blanchett, predvodila je zvijezde na ovogodišnjem izdanju filmskog festivala u Palm Springsu, otvorivši novu sezonu nagrada sa stilom.   

  • Žena

  • 07. Jan. 2023  

  • 1

Kao većina uzvanica na crvenom tepihu prednost je dala crnoj istaknuvši ju kombinezonom, no ne i bilo kakvim modelom.  

Poput brojnih dama i sama se priklonila trendu nošenja arhivskih komada renomiranih brendova, a njezin odabir činio je kombinezon iz kolekcije Giorgija Armanija za sezonu jesen-zima 2009. godine.  

S detaljem patentnog zatvarača i rukavima nalik ogrtaču, Cate je u ovoj arhivskoj kreaciji primila nagradu za ulogu dirigentice Lydie Tar u psihološkoj drami redatelja Todda Fielda

Cate Blanchett

Kao i obično, kako navodi Tportal.hr, Cate je i ovo izdanje osmislila u suradnji s dugogodišnjom stilisticom Elizabeth Stewart

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...