BIVŠI NAPADAČ ARSENALA "PAO" SA KOKAINOM: Bježali iz kola od policije, pronađena droga vrijedna 4.500 eura

Sunovrat nekad poznatog fudbalera.

  • Sport

  • 07. Jan. 2023  07. Jan. 2023

  • 0

Bivši premijerligaški fudbaler, Irac Anthony Stokes (34) uhapšen je nakon što je u njegovom automobilu zaplijenjen kokain u vrijednosti od čak 4.500 eura.

On je zaustavljen u kolima nedaleko od Dublina ui Irskoj u petak ujutru, a pripadnici policije jurili su i uhapsili dvojicu koji su istrčali iz vozila i pješke bježali.

Stokes je u pritvoru i biće određen dan kada će biti izveden pred sudiju, a ovaj slučaj izazvao je veliku pažnju ostrvskih medija.

Stokes je rođen 1988. godine i fudbalsko školovanje završio je u Arsenalu 2005. godine, gdje je postao i prvotimac.

Ipak, za "tobdžije" je odigrao samo jednu utakmicu, a potom je u Engleskoj nastupao za Sunderlend, Sheffield United, Crystal Palace, pa se skrasio u Celticu, u kojem je proveo čak šest godina - od 2010. do 2016. U smiraj karijere igrao je za Blackburn, Hibernian, Apolon iz Smirne, nastupao je i u Iranu, Turskoj, a završio je karijeru 2020. u Livingstonu. Svojevremeno je igrao i za "A" reprezentaciju Republike Irske.

"U petak ujutru uhapšena su dvojica muškaraca u tridesetim godinama zbog incidenata u vezi sa opasnom vožnjom. U vozilu je pronađena i značajna količina droge. Obojica su zadržana u pritvoru", navedeno je iz policije engleskim medijima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...