OSMIJEH O KOJEM BRUJI ITALIJA: Inter je u sudačkoj nadoknadi ostao bez dva boda, Džeko se na klupi smijao nevjerovatnim scenama...

Inter je vodio sve do 94. minute, ali je tada Monza postigla pogodak vrijedan jednog boda.

  • Sport

  • 08. Jan. 2023  

  • 0

Nogometaši Intera vodili su 2-1 do 94. minute kod Monze, no taj susret 17. kola talijanske Serie A završio je bez pobjednika 2-2. Inter je poveo već u 10. minuti kada se lijepo ubacio Darmian i pogodio za 1-0, ali Monza se brzopo vratila iz zaostatka. Nakon sjajne asistencije Pessine za 1-1 je pogodak postigao Ciurria.

No, nije dugo prošlo i Inter je opet vodio. Veliku grešku je napravila domaća odbrana, a sve je kaznio Argentinac Lautaro Martinez golom za 2-1.

Inter je vodio sve do 94. minute, ali je tada Monza postigla pogodak vrijedan jednog boda. Glavom je za 2-2 zabio Caldirola i time prekinuo mini niz Intera koji je stao na tri prvenstvene pobjede. Zanimljivo, ovo je bio prvi remi sezone Intera.

Bh. napadač Edin Džeko je igrao 55 minute, a umjesto njega je ušao Romelu Lukaku, no ni Belgijanac nije previše pokazao za minutažu koju je dobio.

Lukaku je nespretnim potezom uspio i nasmijati Džeku. 

Video pogledajte u nastavku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...