„SAMO SRBUJ, ŠTA JE BILO SA OBEĆANJIMA…“: Gore društvene mreže nakon poruka Milorada Dodika…

Nakon njegove objave uslijedile su brojne reakcije.

  • Mini market

  • 09. Jan. 2023  

  • 10

Ne stišavaju se reakcije nakon poruka predsjednika bh. entiteta Repubika Srpska.

Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srpska oglasio se na društvenim mrežama.

-Narod Republike Srpske razumije da su borba za nacionalna prava i identitet važnija od mnogo čega drugog. Republika Srpska danas je jača i stabilnija u svakom pogledu, jer uz sebe ima narod koji vjeruje i voli svoju Republiku, poručio je Dodik na Twitteru.

Nakon njegove objave uslijedile su brojne reakcije.

Podsjetimo, Dodik je poručio da je narod Republike Srpske najpismeniji narod na ovim prostorima.

- Ne možete ovdje da podvalite neke ideje iz Evrope, ili neko jugoslovenstvo. Svi mi zajedno prepoznajemo to i odgovoramo na pravi način i izazove, ali i očekivanja naroda, kazao je Dodik..

- Ima mnogo onih koji kažu da ovdje nisu završena prekrajanja granica. Mi u Republici Srpskoj nemamo ni jedan problem sa svojim identitetom, ali jasno da globalna dešavanja mogu poremetiti mnogo toga. Јa ne vjerujem u BiH kakvu želi Zapad, a na tom putu je i cijeli narod Republike Srpske, kazao je Dodik.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...