CURE DETALJI TRAGEDIJE U SUSJEDSTVU: Popularni pjevač se objesio ispred kafane, oglasila se i njegova sestra...

-Ne daj Bože nikome, velika tragedija. Kako će djeca, roditelji bez njega? Neizmjerna tuga i bol, dodaje ona.

  • Hronika

  • 09. Jan. 2023  

  • 0

Pjevač i klavijaturista sa juga Srbije pronađen je mrtav poslije proslave Nove godine, javlja Blic.

-Pjevao je u kafani za Novu Godinu, snimao cijelo veče atmosferu i izbacivao klipove na Facebooku. Kada se svirka završila, ispred iste te kafane se objesio. Gazde su odmah pozvale sina, koji ga je skinuo sa drveta, kazala je sestra Dače Ibraimovića, pjevača iz Pirota koji je pronađen mrtav poslije novogodišnjeg nastupa, a za koga se sumnja da je izvršio samoubistvo.

Kako kaže, iza sebe je ostavio veliku porodicu koja ne može da dođe sebi od tuge.

-Ima sina i kćerku, ženu.. Dva divna brata, roditelji su mu živi i zdravi. Naša bol je velika, a nikada ne bih ni pomislila da on to može da uradi sebi. Divan, vedar i uvijek nasmijan. Ne znamo šta mu je bilo te noći, čuo se sa porodicom u toku večeri i sve je bilo okej, priča sestra.

Napomenula je i da je ljubav prema muzici imao od malena, kao i da je cijeli svoj život proveo u Pirotu.

-Ne daj Bože nikome, velika tragedija. Kako će djeca, roditelji bez njega? Neizmjerna tuga i bol, dodaje ona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...