TEŠKI DANI ZA BARCELONU: Dvije zvijezde na izlaznim vratima kluba, moraju ih prodati zbog...

Počeo je januarski prijelazni rok u svim najjačim europskim ligama i trajat će sve do kraja mjeseca.

  • Sport

  • 12. Jan. 2023  

  • 0

Daily Express javlja da bi Arsenal mogao dovesti Barceloninog ofenzivca Raphinhu. I španjolski El Chiringuito javlja da bi Barcelona mogla prodati Brazilca kako bi popravila financijsko stanje. Ranije je Arsenalov trener Mikel Arteta javno zatražio od uprave dovođenje novih igrača. Raphinha je ove sezone dao tri gola uz pet asistencija.

Također, i Memphis Depay bi mogao napustiti Barcelonu koja ga se želi riješiti zbog visoke plaće, ali izgledno je da će ostati u Španjolskoj. Sport Italia javlja kako Atletico Madrid u njemu vidi zamjenu za Joaa Felixa koji je otišao u Chelsea. 

DVA ODLASKA I JEDAN POVRATAK

Chelsea je ljetos Pierre-Emericka Aubameyanga Barceloni platio 10 miliona eura. Gabonskog nogometaša londonski klub sada je spreman pustiti besplatno nazad u Kataloniju. Zbog FIFA pravila isti igrač u jednoj sezoni ne može nastupati za više od dva kluba, pa je Barcelona jedina opcija nekoć najboljem strijelcu Premier lige. Međutim, da bi ga klub koji je u financijskim problemima doveo i uspješno registrirao, iz Barcelone najprije mora otići Memphis Depay. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...