MAGODA VIŠE NIJE DIREKTOR TURISTIČKE ZAJEDNICE KS: Umjesto njega SDP-ov DIF-ovac Haris Fazlagić

Fazlagića je na poziciju u TZ imenovala Vlada KS.

  • Ekonomija

  • 16. Jan. 2023  16. Jan. 2023

  • 0

Kenan Magoda više nije direktor Turističke zajednice Kantona Sarajevo. Ostavku je podnio početkom januara, a danas je na društvenoj mreži obznanio i ko mu je zamjena. 

- Neka je sretno Haris Fazlagić! Istinski sam sretan što će Visit Sarajevo i u narednom periodu biti u odličnim rukama. Hvala mojim kolegama na predivnih 20 mjeseci rada - napisao je Magoda.

Na Općim izborima 2022. birači su mu dali mandat da zastupa njihove interese u Skupštini Kantona Sarajevo, pa je, kako je ranije pojasnio, podnio ostavku u Turističkoj zajednici Kantona Sarajevo, što je i u skladu sa odredbama Zakona o sukobu interesa.

Haris Fazlagić magistrirao je sportski menadžment na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu i doktorirao menadžment i marketing na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Izdao je knjigu "Korak do Olimpijade". Posljednjih deset godina Radio je u JU Centar za sport i rekreaciju FIS, između ostalog kao rukovodilac sektora marketinga.

Bio je kandidat SDP-a na prošlim izborima za Skupštinu KS.

Fazlagića je na poziciju u TZ imenovala Vlada KS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...