LIJEPA SANJA: Niko ne vjeruje da je jedna od najljepših glumica svijeta zagazila u sedmu deceniju života...

Nosi titulu jedne od naših najljepših glumica u regionu, a ako je suditi po starim fotografijama, stari kao vino.

  • Estrada

  • 19. Jan. 2023  

  • 1

Filmska i televizijska glumica Sanja Vejnović može se pohvaliti laskavom titulom jedne od najljepših žena svijeta, koju joj je 2012. godine dodijelila priznata filmska internetska stranica IMDb, a njezina ljepota do danas se uopće nije umanjila.

61-godišnja Sanja gdje god da se pojavi, izaziva divljenje svojom prirodnom ljepotom i mladolikim izgledom, a za svoje fotografije koje dijeli na društvenim mrežama dobiva same komplimente, pa tako i za onu koju je objavila među posljednjima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...