NOVAK ĐOKOVIĆ POBJESNIO ZBOG OBJAVE NA EUROSPORTU: „Provjerite informacije prije nego što objavite nešto osuđujuće i pogrešno…“

Uz snimak kako Đoković u meču prvog kola Australian Opena govori sudiji da mora do toaleta stajao je opis: „Novak Đoković se usprotivio sudiji i otišao na ranu pauzu za toalet“.

  • Šareni svijet

  • 19. Jan. 2023  

  • 0

Srbijanski tenisač Novak Đoković na Instagramu je odgovorio na objavu Eurosporta koja je, po njegovom mišljenju bila nekorektna.

Uz snimak kako Đoković u meču prvog kola Australian Opena govori sudiji da mora do toaleta stajao je opis: „Novak Đoković se usprotivio sudiji i otišao na ranu pauzu za toalet“.

Image

Novak je odgovorio na Instagramu: „Eurosporte, molim vas provjerite informacije prije nego što objavite nešto osuđujuće i pogrešno“.

Potom je uslijedilo detaljnije Đokovićevo pojašnjenje: „Sutkinja mi je dozvolila da odem u toalet, ali mi je rekla da nemam pauzu za toalet, već da moram to da obavim tokom pauze između gemova. Rekla mi je (to niste uhvatili kamerom) da moram da požurim. Kada sam već skoro izašao sa terena, ona me je pozvala (ja nisam čuo) da mi kaže da je toalet na suprotnoj strani terena. Našao sam i taj u koji sam ja pošao, i morao sam da budem brz zbog vremena.

Image

Nisam joj se ’usprotivio’ niti sam prekršio pravilo. Dala mi je dozvolu i rekla da budem brz. Sljedeći put budite pažljiviji s time što kačite. Imate odgovornost prema mnogo sportskih fanova koji prate vašu stranicu“, poručio je Đoković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...