JE LI OVO KONAČNI KRAJ: Real Madrid promijenio plan, ništa od novog ugovora u za Luku Modrića

Modrić je ove sezone odigrao 22 utakmice za Real i zabio pet golova uz dvije asistencije. U Realu je od 2012. godine i u madridskom klubu želi završiti karijeru.

  • Sport

  • 21. Jan. 2023  

  • 0

Luka Modrić ugovorom je vezan za Real Madrid do kraja aktuelne sezone i pitanje je šta će se dogoditi kad ona završi. Novi ugovor još uvijek nije spreman za njega, piše As dodajući da su u istoj situaciji i ostali igrači Reala ugovorno vezani do ljeta 2023. godine.

U istoj situaciji kao i Modrić nalaze se Karim Benzema, Mariano Diaz, Dani Ceballos, Nacho, Toni Kroos i Marco Asensio i klub će odlučiti šta s njima na kraju sezone. Dotad neće povući nikakav potez, tvrdi španjolski izvor. Što se Modrića tiče, As je ranije pisao da on ne mora strahovati za novi ugovor, ali da će mu se sigurno smanjiti minutaža. Sad navodi da Dani Ceballos dobiva na važnosti u timu i i da "koristi svaki korak koji Modrić napravi unatrag" te da se brojkama približava njemu.

Modrić je ove sezone odigrao 22 utakmice za Real i zabio pet golova uz dvije asistencije. U Realu je od 2012. godine i u madridskom klubu želi završiti karijeru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...