NEBOJŠA VUKANOVIĆ O ZAHTJEVU DA DOSTAVI DIPLOMU O ZAVRŠENOM FAKULTETU: "Herceg televizija i njen glavni i odgovorni urednik, inače desna ruka Luke Petrovića, postavljaju mi ultimatum"

"Baš sam se uplašio istrage don Luke Petrovića, koji godinu dana laprda u javnosti o mojoj diplomi...", kaže Vukanović

  • Politika

  • 21. Jan. 2023  21. Jan. 2023

  • 3

"Dobio sam neku vrstu ultimatuma od Herceg televizije i njenog glavnog i odgovornog urednika Đorđa Bjelakovića, desne ruke Luke Petrovića, u kome se traži da u roku od 15 dana u njihovu redakciju u Trebinju donesem diplomu, indeks i dokaze da sam studirao, a nisam kupio diplomu", piše političar Nebojša Vukanović na svom blogu.

Baš sam se uplašio istrage don Luke Petrovića, koji godinu dana laprda u javnosti o mojoj diplomi, pokušava da se zakači za bilo šta kako bi me pokušao diskreditovati, a samo pokazuje nemoć i frustracije. Ostaće upamćena njegova nedavna genijalna izjava kako ga napadam jer želimo da srušimo njega i režim, oslobodimo narod crvenog terora i tiranije, a ne znam kako je dugokontov uspio da nam otkrije planove.

alt

Iako onaj koji traži moju diplomu, hadžija Đorđe Bjelaković, ima upitnu diplomu srednje škole i po mojim saznanjima ponavljao je razrede, vrlo rado postupam po ultimatumu, jer sve mora biti javno i transparentno, a Luki i njegovim perjanicima treba pokazati koliko su jadni i bijedni.

"Nadam se da će svoje diplome, mojim primjerom, pokazati hadžija i direktor Bjelaković, Čoma Diploma, gradonačelnik Ćurić, direktor Opšte bolnice Nedeljko Lambeta, izvršni direktor Elektroprivrede Jovica Vlatković, direktor Doma mladih drug Dejan Kašiković, koji je takođe, po mojim informacijama, ponavljao razred kako bi utvrdio gradivo za direktora, i ostala plejada Lukinih kadrova i intelektualaca", navodi Vukanović

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...