ZAVRŠENA SJEDNICA VLADE SRBIJE O KOSOVU: Objavljeni zaključci i šta je Vučić tražio od ministara

Današnja sjednica Vlade Srbije, u čijem radu je učestvovao i predsjednik Republike Aleksandar Vučić, trajala je sat i po.

  • Regija

  • 23. Jan. 2023  

  • 0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić upoznao je danas na sjednici članove Vlade sa situacijom, izazovima i teškoćama pred kojima se Srbija nalazi, kada je riječ o Kosovu i Metohiji, saopštila je pres služba Vlade Srbije.

Vučić zatražio je od članova Vlade punu posvećenost, marljivost, još žešći i snažniji rad u budućnosti.

Kako se navodi, dogovoreno je da predsjednik Republike, Vlada Srbije i svi organi izvršne vlasti rade sinhonizovano i jedinstveno.

Današnja sjednica Vlade Srbije, u čijem radu je učestvovao i predsjednik Republike Aleksandar Vučić, trajala je sat i po.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...