"PALA" NA AERODROMU: U Stuttgartu uhapšena Mirnesa Bešlić koja je osumnjičena za krađu milion eura

Njemački Bild javlja da se obruč stezao svakim danom sve više i da je na kraju rezultirao hapšenjem 42-godišnje državljanke BiH, porijeklom iz Busovače.

  • Hronika

  • 24. Jan. 2023  24. Jan. 2023

  • 3

Mirnesa Bešlić, osumnjičena za pljačku više od milion eura u Njemačkoj, uhapšena je na aerodromu u Stuttgartu.

Njemački Bild javlja da se obruč stezao svakim danom sve više i da je na kraju rezultirao hapšenjem 42-godišnje državljanke BiH,porijeklom iz Busovače.

Prema prvim informacijama, ona je uhapšena danas na aerodromu i izgledala je znatno drugačije od fotografija koje je objavljivala na društvenim mrežama.

Ona je u oktobru, radeći za kompaniju koja je između ostalog obavljala i poslove transporta novca u Stuttgartu, ukrala milion eura. Stavila je novac u crnu torbu i nestala.

Policija je ponudila nagradu u iznosu od 37.500 eura za informaciju o lokaciji žene koja je ukrala ogroman iznos novca. Za sada nije poznato kako je policija locirala Mirnesu i da li im je u tome pomogao neko od građana ili bliskih osoba pljačkašici.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...