ZA IZLASKE I POSAO: Novi modeli hlača koje ćemo nositi ovog proljeća (FOTO)

U svakom ženskom ormaru nalaze se barem jedne elegantne hlače napravljene od fleksibilne tkanine koje se mogu kombinirati za poslovne sastanke, ali i svečanije prilike.

  • Žena

  • 28. Jan. 2023  28. Jan. 2023

  • 0

Ovisno o ukusu i prilici odabrati možete modele u različitim bojama – od svevremenske crne, bež i bijele boje do hlača u jarkim bojama koje su popularne posljednjih nekoliko godina.

  

 

 

  



H&M hlače, 30,99 eura

U njima se mogu naći modeli uistinu za svaki ukus – od hlača cigareta-kroja koje se sjajno sparuju s cipelama visokih potpetica, preko trapezica koje vizualno produžuju noge i čine ih vitkijima, do predimenzioniranih modela koje skrivaju ženstvenu siluetu, piše Zadovoljna.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...