KAD VAHA PADNE U SEVDAH: Vahid Halilhodžić u kafani okupio prijatelje, zapjevao i kitio harmonikaše, pogledajte kako je završilo… (VIDEO)

Popularni Vaha nakon razlaza s Marokom još uvijek je bez trenerskog angažmana.

  • Mini market

  • 01. Feb. 2023  

  • 0

Vahid Halilhodžić okupio je prijatelje i zapjevao u jednom sarajevskom restoranu.

Popularni Vaha nakon razlaza s Marokom još uvijek je bez trenerskog angažmana.

Vaha je ponovo okupio svoje prijatelje i staru raju u restoranu “Bazeni” u vlasništvu braće Fude i Saida Čolpe. Nakon nekoliko “uvodnih” pjesama, Zijad Sipović zapjevao je nekoliko mostarskih hitova, poput Šantićeve Emne, Čudna jada i drugih pjesama. Vaha je uživao i auplaudirao nakon svake pjesme.

Stučnjak iz Jablanice “kitio” je pjevača i harmonikaša. U društvu s Halilhodžićem bili su bivši golman FH Sarajevo Enver Lugušić i brat Enver Halilhodžić, također nekada vrsni napadač.

"Slobodna Bosna" donosi video sa sarajevskog derneka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...