INSPIRATIVNO: Obična bijela košulja komad je koji uvijek treba imati u ormaru, evo i primjera (FOTO)

Pilar De Arce, modna je influencerica koju obožavaju fashionistice, a svaki njezin stajling osmišljen je do posljednjih detalja.

  • Žena

  • 01. Feb. 2023  01. Feb. 2023

  • 0

Kreativna Španjolka iz San Sebastiana jedna je od onih dama koje kao da su rođene s dobrim smislom za stil, a svaki njezin stajling izaziva bezbroj pozitivnih reakcija.

Brojne je simpatije stekla i time što rado krši uvriježena pravila odijevanja za zrelije dame, a svoje nadahnute stajlinge koji u prvi plan ističu njezinu vitku figuru osmišljava s puno ukusa.

Ukoliko ste sumnjali da su kožne hlače i obična bijela košulja dobra ideja ako se nose skupa, Pilarin stajling odmah će vas razuvjeriti jer je vitka brineta ponovno kreirala stajling kojem je teško pronaći manu.

Obična bijela košulja komad je koji uvijek treba imati u ormaru, a obožavaju ga i najstajliš dame poput Victorije Beckham, Jennifer Aniston, Meghan Markle...

Nećete pogriješiti ako se odlučite za popularne oversized modele tzv. muškog stila koji se apsolutno slažu sa svima u vašem ormaru, navodi Tportal.hr.

Modni znalci jednoglasni su kako se radi o odjevnom predmetu koji je vrlo svestran te vas može opremiti i za razgovor za posao, glamuroznu zabavu, druženje s prijateljicama, večernji izlazak, odlazak na plažu...

Osim što fantastično izgledaju s trapericama, bijele košulje dobro se kombinuju i s kožnim hlačama te su savršena protuteža pomalo rockerskoj vibri koju nose kožne hlače, te je to uspješno dokazala i Pilar koja je ovaj dobitni dvojac spojila s gležnjačama na visoku petu od brušene kože.

Modna ikona je tako osmislila vrlo jednostavan, no efektan stajling koji pristaje svima bez obzira jeste li u 30-ima, 40-ima, 50-ima...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...