NEPODNOŠLJIVI USLOVI NA GRADILIŠTU TUNELA HRANJEN: Radnike nosila bujica, kolege ih spašavale! (VIDEO)

U cijeloj priči, neki vide sreću u nesreći. Naime, Goražde dugo godina ima problem sa vodoopskrbom, a voda koja pravi probleme izvođačima radova na tunelu je čista i pitka. 

  • Ekonomija

  • 01. Feb. 2023  01. Feb. 2023

  • 0

Tunel Hranjen između, kada bude završen, zajedno sa brzom cestom, skratit će put od Goražda do Sarajeva za blizu 40 kilometara, javlja Federalna televizija. 

U jednom trenutku radovi stali zbog nedostatka novca. Izvođač radova je potrošio skoro sav predviđeni novac, a uradio tek jednu trećinu posla. No, ubrzo su otkriveni enormni problemi pri izvođenju radova - pojavio se višak vode.

U cijeloj priči, neki vide sreću u nesreći. Naime, Goražde dugo godina ima problem sa vodoopskrbom, a voda, koja pravi probleme izvođačima radova na tunelu, je čista i pitka. 

Cijelu priču Federalne televizije o gradnji tunela Hranjen pogledajte u prilogu: 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...