ALEKSANDAR VUČIĆ O KOSOVU I PRITISCIMA: "Idem da slušam uvrede i najgore moguće gadosti"

Vučić je rekao da je spreman da odgovori svakom, ne pravdajući se nikome, "jer se bori za zemlju mnogo više nego što su drugi borili".

  • Regija

  • 01. Feb. 2023  01. Feb. 2023

  • 2

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić reagirao je danas u vezi s peticijom "protiv ultimatuma i ucjene evropskog prijedloga", koju bi navodno trebalo da potpiše i bivši predsjednik Vojislav Koštunica.

Vučić je rekao da je spreman da odgovori svakom, ne pravdajući se nikome, "jer se bori za zemlju mnogo više nego što su drugi borili".

On je, u videu postavljenom na instagram profilu "avucic", poručio da on "ne bježi nigdje".

"Idem i pred svoj narod, idem i pred parlament, idem da slušam kao što sam prošli put slušao i uvrede i najgore moguće gadosti i nikakav mi problem nije. Odgovorit ću svakome od njih, ne pravdajući se nikome, jer se borim za našu zemlju mnogo više nego što su se oni borili ikada", istakao je Vučić, prenosi Kosovo online.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...