NEPRIJATNI MOMENTI: Poznatog glumca i partnericu proganja tip koji tvrdi da su u krvnom srodstvu (FOTO)

Keanu kaže da je Dixon pokušao ući na njegov posjed posljednji put 20. janaura, a sada se u cijeli slučaj uključila i policija.

  • Show

  • 02. Feb. 2023  02. Feb. 2023

  • 0

Keanu Reeves morao je zatražiti zaštitu od čovjeka za kojeg tvrdi da je upao u njegovu kuću u nastojanju da dokaže da su njih dvojica krvno povezani, piše TMZ.

Advokat zvijezde "Matrixa" Mathew Rosengart, poslao je sudu u utorak zahtjev za privremenu zabranu prilaska kako bi zaštitili Keanua i njegovu partnericu Alexandru Grant od 38-godišnjeg muškarca po imenu Bryan Dixon. Ovo maltetiranje traje navodno mjesecima.

Prema novim pravnim dokumentima do kojih je došao TMZ, Keanu je unajmio zaštitarsku kompaniju da istraži Dixona nakon što je ustvrdio da mu se ovaj stalno nepozvan pojavljuje u kući,  pronalazeći različite načine da uđe na posjed.

image

Keanu Reeves i Alexandra Grant

U dokumentima se navodi da je Dixon ušao šest puta kod Reevesa i to u razdoblju od novembra do januara. Prvi put je 5. novembra ušao kroz sporedna vrata i zaspao u dvorištu prije nego što su ga izbacili. Dixon se navodno vratio sljedećeg jutra i ostavio "sumnjiv i alarmantan" ruksak na Keanuovom imanju, u kojem je kažu, bio i pribor za testiranje DNK "koji je očito namjeravao koristiti na g. Reevesu u pokušaju da dokaže da su u krvnom srodstvu."

Keanuov advokatski tim kaže da je Dixon potpuni stranac za glumca, ali su otkrili i dodatno uznemirujuće informacije. Npr., protiv Dixona je trenutno izdana potjernica u Rhode Islandu zbog navodne provale i ulaska s kaznenom namjerom, posjedovanja alata za provalu i vandalizam, a dosije mu se proteže kroz dvije decenije, prenosi Jutarnji.hr.

Pored toga, Keanuov tabor tvrdi da Dixon nastavlja objavljivati uznemirujuće poruke na društvenim mrežama nazivajući se "Jasper Keith Reeves" i da želi prenijeti sva svoja lična "prava" na Keanua i zadužiti glumca za brigu o njemu. Sudac je Dixonu izdao privremenu zabranu približavanja Reevesu i Alexandri na 100 metara. Keanu kaže da je Dixon pokušao ući na njegov posjed posljednji put 20. janaura, a sada se u cijeli slučaj uključila i policija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...