PROCURIO VIDEO: Žestoka tuča na NBA parketu, letjele šake, pogledajte ko je najgore prošao...

Bacio je loptu na protivničkog košarkaša koji je još uvijek ležao na parketu, da bi potom potpuno izgubio živce i skočio na Brooksa, a nakon toga je situacija eskalirala.

  • Šareni svijet

  • 03. Feb. 2023  

  • 0

U petak navečer bilo je jako vruće u NBA ligi u Clevelandu, gdje je domaća ekipa na kraju savladala Memphis Grizzliese 128:113. No na utakmici je posebno odjeknulo ono što se dogodilo u trećoj četvrtini u kojoj su se potukli Donovan Mitchell i Dillon Brooks, a u tučnjavu su se umiješali i drugi igrači, no srećom situacija se brzo smirila.

Manje od šest minuta prije kraja treće četvrtine, Dillon Brooks i zvijezda Cleveland Cavaliersa Donovan Mitchell započeli su tučnjavu. Pri zaostatku Grizzliesa 76:81, Brooks je krenuo prema košu, ali njegov pokušaj uspješno je blokirao Mitchell uz pomoć Evana Mobleyja.

Mitchell je tada uzeo loptu i pokušao istrčati na suprotnu stranu terena, no Brooks ga je pritom udario u međunožje. Košarkaš Clevelanda je bacio loptu na protivničkog košarkaša koji je još uvijek ležao na parketu, da bi potom potpuno izgubio živce i skočio na Brooksa, a nakon toga je situacija eskalirala.

Srećom, strasti su se brzo stišale, Brooks je dobio dva nesportska prekršaja zbog ometanja i rano završio utakmicu, dok je Mitchell s druge strane zaradio tehničku grešku i također je bio isključen.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...